Tällä reseptillä saat myös tehtyä tortillalettuja.
Nachot/ tortillaletut
250g Masa Harina-jauhoja
3,5 dl lämmintä vettä
suolaa
Sekoita jauhot, vesi ja suola sekaisin. Tee taikina tiivis taikinapallo. Lisää taikinaan vettä tarvittaessa sillä taikinan tulee olla kosteaa ja joustavaa.
Anna valmiin taikinan levätä puolen tunnin ajan.
Jaa taikina palloiksi ja kauli ne kahden leivinpaperin välissä tortillaletuiksi.
Paista letut kuumalla pannulla ilman öljyä.
Jos haluat syödä pelkkiä tortilloja niin täytä valmiit letut haluamallasi täytteillä.
Nachojen valmistus tortillaletuista
Leikkaa tortillat kahdeksaan osaan. Nosta nachot leivinpaperin päälle ja sekoita niiden joukkoon oliiviöljyä ja suolaa ja pippuria.
Paista uunissa 220 asteessa 5-10 minuuttia. Kiertoilmauunissa pidin 10 minuuttia.
Nauti nachot guacamolen ja salsan kanssa!
Guacamole
2 kypsää avokadoa
1 valkosipulinkynsi
puolikkaan sitruunan mehu
vähän oliiviöljyä
ripaus chilijauhetta
suolaa ja pippuria
Halkaise avocadot ja poista niistä kivet. Muussaa avocadot ja lisää kaikki muut ainekset joukkoon.
Salsa
2 tomaattia
puolikas nippu korianteria
puolikkaan sitruunan mehu
Pilko tomaatit ja lisää kaikki muut ainekset joukkoon. Sekoita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti