Reseptiarkisto

sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Vegaaninen pinaattihärkis

Kehittelin härkikselle tämän herkullisen kastikkeen, siitä tuli aika vihreä! Tätä pastaa kannattaa ehdottomasti testata, sillä se oli aika hyvää!





Vegaaninen pinaattihärkis


1 paketti härkistä

1 pussi kotimaista pakastepinaattia

1 pieni purkki kapriksia

Vihreitä papuja 

1 sipuli

5 valkosipulinkynttä

puolikkaan limen mehu

suolaa ja pippuria


lisäksi:

riisipastaa

korianteria koristeluun



Keitä riisipasta ohjeen mukaan. Leikkaa sipulit ja kuullota niitä oliiviöljyssä kattilanpohjalla. Lisää joukkoon jäiset pinaatinpalat, pavut ja härkis. Kun pinaatinpalat ovat sulaneet, purista joukkoon puolikkaan limen mehu ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita lopuksi joukkoon keitetty pasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti