Reseptiarkisto

maanantai 25. toukokuuta 2015

Taatelisydänmuffinsit

Tällä reseptillä saa nopeasti tehtyä herkullisia gluteenittomia ja maidottomia muffinseja. Muffinsien väliin voi laittaa ihan mitä haluaa. Tällä kertaa täytin puolet muffinseista mustikoilla ja puolet tuoreella ananaksella. 









Taatelisydänmuffinsit


3 munaa

1 dl hunajaa

1 dl kookosjauhoja

1 dl mantelijauhoja

1,5 dl paloiteltuja taateleita

1 rkl psylliumia

1/2 tl suolaa

1 tl ruokasoodaa

1,5 dl kookosmaitoa

ripaus kanelia ja kardemummaa




Lisäksi:

tuoretta ananasta

mustikoita




Leikkaa taatelit pieneksi paloiksi. Vatkaa munat ja hunaja vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon vuorotellen kookosmaidon kanssa. Lisää lopuksi kaneli ja kardemumma.

Jaa puolet taikinasta muotteihin. Lisää ananaspalat ja mustikat taikinan päälle. Lisää sen jälkeen loput taikinasta täytteiden päälle. 

Paista muffinseja 180 asteessa 20 minuuttia.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti