Reseptiarkisto

maanantai 20. heinäkuuta 2015

Kikhernekeitto



Tämä keitto on aivan ihanan täyteläistä ja maukasta! Keitto on todella nopea ja helppo tehdä.





Kikhernekeitto


1-2 purkkia kikherneitä

800 g tomaattimurskaa

2 dl kermaista koookosmaitoa

1 sipuli

1 chili

3 valkosipulinkynttä

1 tl jauhettua korianteria

1 tl juustokuminaa

1 tl ruskeaa sokeria

suolaa ja pippuria


lisäksi:

tuoretta korianteria tai persiljaa




Kuori ja silppua sipuli, valkosipulinkynnet ja chili. Kuullota ne öljyssä kattilan pohjalla muutaman minuutin ajan. Lisää kaikki mausteet kattilaan ja kuullota niitä hetki. Varo ettei mausteet pala pohjaan.

Lisää kattilaan tomaattimurskat, kikherneet, sokeri sekä suola ja pippuri. Hauduta keittoa keskilämmöllä vartin ajan. Lisää lopuksi kookosmaito ja kiehauta.

Viimeistele keitto tuoreilla yrteillä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti