Reseptiarkisto

sunnuntai 20. elokuuta 2017

Linssi-kurpitsakeitto

Pitää taas aktivoitua täällä ja aloitella hyvien reseptien jakaminen. Tässä olisi hyvän sekä täyttävän linssi-kurpitsakeiton resepti. Resepti bongattu Delicious Ella-kirjasta.






Linssi-kurpitsakeitto


200 g punaisia linssejä

1 iso myskikurpitsa

6 valkosipulinkynttä

2-3 cm palanen tuoretta inkivääriä

2 rkl tomaattipyrettä

2 rkl juustokuminaa

2 rkl kurkumaa

suolaa ja pippuria


lisäksi:

persiljaa




Paista valkosipulinkynsiä sekä inkivääriä öljyssä hetken verran kattilan pohjalla. Lisää sitten joukkoon 5 dl vettä. Lisää joukkoon huuhdellut linssit.

Kuori myskikurpitsa ja paloittele se. Lisää kurpitsan palat kattilaan sekä kaikki mausteet ja  tomaattipyre.

Laita kattilaan kansi päälle ja hauduta keittoa miedolla lämmöllä n. 20 minuutin ajan.

Voit syödä keiton sellaisenaan tai tarjoilla keitto riisin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti