Tällä kertaa keitin parsat turskan lisukkeeksi.
Turskaa parsalla
2 turskan selkäfilettä
mantelijauhoja
1 muna
sitruunamehua
suolaa ja pippuria
tuoretta korianteria
Lisäksi:
parsaa
porkkanoita
paistamiseen voita
Pese parsat hyvin ja leikkaa varren alapäästä pari senttimetriä pois. Laita parsat kiehuvaan veteen jossa on suolaa. Kiehuta parsoja 3-5 min. Mausta valmiit parsat suolalla ja pippurilla.
Käytä turskan fileitä ensin munaseoksessa ja pyörittele sitten turskat mantelijauhoissa. Paista turskan fileet pannulla kypsäksi molemmilta puolilta, kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin. Viimeistele valmiit turskan fileet sitruunamehulla ja mausta suolalla, pippurilla ja tuoreella korianterilla.

.jpg)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti