Reseptiarkisto

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Turskan selkäfileitä ja parsaa

Kevään varmin merkki on se kun parsat ilmestyvät kauppoihin. Parsoista saa nopeasti hyvää ja terveellistä ruokaa.

Tällä kertaa keitin parsat turskan lisukkeeksi.






Turskaa parsalla



2 turskan selkäfilettä

mantelijauhoja

1 muna

sitruunamehua

suolaa ja pippuria

tuoretta korianteria



Lisäksi:


parsaa

porkkanoita

paistamiseen voita


Pese parsat hyvin ja leikkaa varren alapäästä pari senttimetriä pois. Laita parsat kiehuvaan veteen jossa on suolaa. Kiehuta parsoja 3-5 min. Mausta valmiit parsat suolalla ja pippurilla.

Käytä turskan fileitä ensin munaseoksessa ja pyörittele sitten turskat mantelijauhoissa. Paista turskan fileet pannulla kypsäksi molemmilta puolilta, kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin. Viimeistele valmiit turskan fileet sitruunamehulla ja mausta suolalla, pippurilla ja tuoreella korianterilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti