Reseptiarkisto

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kanafilettä ja valkosipuli-bataattipaistosta

Ihanaa kun markkinoille on tullut kerman korvaavia tuotteita. Olen tykännyt käyttää Oatlyn kaurakermaa ruuan laitossa. Se ei sisällä ollenkaan maitoa eikä soijaa ja on 100% kasvistuote.

Olen pienestä asti tykännyt valkosipuliperunoista mutta en ole voinut syödä niitä pitkään aikaan sillä perunat ja kerma ei sovi vatsalleni. Kehittelin siis valkosipuliperunoista itselleni sopivan ja vaihdoin perunan bataattiin ja kerman kaurakermaan. Tuloksena tuli aivan mahtavan makuinen valkosipuli-bataattipaistos.





Valkosipuli-bataattipaistos


2 isoa bataattia

1 Oatlyn kaurakerma

5 valkosipulinkynttä

suolaa ja pippuria



Lisäksi:

voita paistamiseen

kanafileitä

timjamia

parsaa



Kuori bataatit ja pilko ne. Laita bataattiviipaleet kiehumaan kuumaan veteen 10 minuutiksi. 
Kuori valkosipulit ja pilko kynnet pieneksi paloiksi. Laita valkosipulin palat kuumalle pannulle ja kuullota niitä hetki. Lisää joukkoon bataattiviipaleet ja kaurakerma. Hauduta bataatit kypsiksi. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

Tarjoile valkosipuli-bataattipaistos kanafileen ja keitetyn parsan kanssa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti