Reseptiarkisto

perjantai 18. syyskuuta 2015

Kesäkurpitsaveneet jauhelihatäytteellä







Kesäkurpitsaveneet



2 isoa kesäkurpitsaa

400g kalkkunanjauhelihaa

1 purkki tomaattimurskaa

1 sipuli

5 valkosipulinkynttä

1 chili

tuoretta persiljaa

suolaa ja pippuria



Pese kesäkurpitsat ja halkaise ne. Kaavi lusikalla kesäkurpitsoista sisus pois ja pilko puolet sisuksesta pieniksi paloiksi. Pilko sipuli, valkosipuli ja chili. Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon kaikki pilkotut ainekset. Lisää joukkoon myös tomaattimurska. Hauduta seosta vartin verran pannulla ja mausta se suolalla ja pippurilla sekä persiljalla. 

Lusikoi täyte kesäkurpitsojen päälle ja paista niitä 200 asteessa puolen tunnin ajan.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti