Reseptiarkisto

perjantai 10. kesäkuuta 2016

Nyhtökaura-wokki

Nyhtökaura on valmistettu kaurasta, härkäpavuista ja herneestä. Siinä on tuotteesta riippuen proteiinia 27-31g / 100g eli todella paljon. Nyhtökaura on tällä hetkellä todella suosittua kasvisruokaa, eikä sitä löydä helpolla kaupan hyllyiltä. Itse löysin nyhtökaurapaketin sattumalta ja päätin kokeilla sitä. 

Tein nyhtökaurasta wokkia joka valmistui ihan hetkessä. Ruuasta tuli todella hyvänmakuista ja aion jatkossakin ostaa nyhtökauraa kunhan vaan löydän sitä kaupasta.





Nyhtökaura-wokki



250g riisinuudelia

250g nyhtökauraa

1 punasipuli

4 valkosipulinkynttä

2 tomaattia

kevätsipulia

1 sitruunan mehu

korianteria

suolaa ja pippuria



Valmista riisinuudeli ohjeen mukaan. Pilko kaikki vihannekset ja lisää pannulle öljyä. Kuullota sipulit öljyssä ja lisää joukkoon tomaatit, kevätsipuli, valmis nuudeli ja nyhtökaura. Sekoita ja lisää lopuksi sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele annokset tuoreella korianterilla.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti