Reseptiarkisto

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Porkkanasämpylät

Halusin tehdä ostamistani kaurahiutaleista jotain suolaista syötävää. Pienellä googlettamisella löysinkin tuulia.co- blogista kivan porkkanasämpylöiden ohjeen.






Porkkanasämpylät 


2,5 dl tattarijauhoja

3 dl gluteenittomia kaurahiutaleita

2 tl leivinjauhetta

2 rkl psylliumia

3 dl kauramaitoa

1 rkl hunajaa

1 dl oliiviöljyä

1 dl porkkanaraastetta

suolaa


lisäksi:

kurpitsansiemeniä




Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon kaikki muut ainekset. Anna taikinan turvota viisi minuuttia ja muotoile sen jälkeen taikinasta palloja. Lisää halutessasi siemeniä sämpylöiden päälle.  Paista sämpylöitä 200 asteessa noin 20-25 minuuttia kunnes sämpylät ovat kypsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti