Patukoista voi tehdä joka kerta erimakuisia vaihtamalla täytteitä. Tällä kertaa laitoin patukoihin rusinoita ja siemeniä.
Välipalapatukat
4 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
1 dl kookoshiutaleita
2 rkl chia-siemeniä
1 dl rusinoita
1 dl kurpitsansiemeniä
1 dl auringonkukansiemeniä
1 tl ceylonin kanelia
Seos:
0,5 dl oliiviöljyä
0,5 dl vettä
1 dl hunajaa
Tee ensin seos. Sekoita aineet kattilaan ja kuumenna se kiehuvaksi.
Sekoita kuivat aineet kulhossa ja lisää sekaan kuuma seos.
Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla. Painele taikina tiiviisti leivinpaperin päälle.
Paista 175 asteessa 20 minuutin ajan.
Jäähdytä valmista levyä puolen tunnin ajan ennen kun leikkaat sen välipalapatukoiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti