Aineksista lopulta syntyi erinomainen jauheliha-papuhöystö. Höystön kaveriksi valmistin kesäkurpitsaa ja porkkanaa. Niiden tilalla voi toki syödä myös kvinoaa tai riisiä.
Jauheliha-papuhöystö
400 g broilerin jauhelihaa
400 g tomaattimurskaa
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
1 tomaatti
1 chili
maun mukaan suomalaisia papuja
1 tl paprikajauhetta
1 tl garam masalaa
suolaa ja pippuria
lisäksi:
1 iso kesäkurpitsa
4 porkkanaa
Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon sipulit. Lisää sitten tomaattimurska, chili, pavut ja tomaatti. Lisää mausteet ja anna hautua liedellä vartin verran.
Pese kesäkurpitsa ja kuori porkkanat. Leikkaa kurpitsasta ja porkkanasta suikaleita kuorimaveitsellä. Kuullota suikaleita öljyssä kattilan pohjalla kymmenen minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti