Reseptiarkisto

torstai 22. syyskuuta 2016

Jauheliha-papuhöystö

Varovainen kurkistus jääkaappiin ja hetken miettiminen. Mitähän sitä näistä aineksista syntyy..?

Aineksista lopulta syntyi erinomainen jauheliha-papuhöystö. Höystön kaveriksi valmistin kesäkurpitsaa ja porkkanaa. Niiden tilalla voi toki syödä myös kvinoaa tai riisiä.





Jauheliha-papuhöystö



400 g broilerin jauhelihaa

400 g tomaattimurskaa

1 sipuli

4 valkosipulinkynttä

1 tomaatti

1 chili

maun mukaan suomalaisia papuja

1 tl paprikajauhetta

1 tl garam masalaa

suolaa ja pippuria



lisäksi:


1 iso kesäkurpitsa 

4 porkkanaa



Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon sipulit. Lisää sitten tomaattimurska, chili, pavut ja tomaatti. Lisää mausteet ja anna hautua liedellä vartin verran.

Pese kesäkurpitsa ja kuori porkkanat. Leikkaa kurpitsasta ja porkkanasta suikaleita kuorimaveitsellä. Kuullota suikaleita öljyssä kattilan pohjalla kymmenen minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti