Reseptiarkisto

perjantai 7. lokakuuta 2016

Kasvishampparit mustapapupihvillä

Täyttävät, terveelliset ja herkulliset kasvishampurilaiset maistuvat aina. Herkullinen pihvi on tehty mustapavuista. Pihvien reseptin bongasin hesarin ruokasivuilta. Tein sämpylät jo tutuksi tulleella ohjeella: http://taatelisydan.blogspot.fi/2016/06/porkkanasampylat.html

Hampurilaisen väliin voi kastikkeeksi laittaa ihan mitä vaan. Tämän purilaisen väliin tein quacamoledipin: http://taatelisydan.blogspot.fi/2016/03/nachot.html





Kasvishampparit mustapapupuhvillä
(neljälle)


1 munakoiso itketettynä

pari tuoretta tomaattia

salaatinlehtiä

quacamoledippi


Valmista ensin sämpylät ohjeen mukaan. Tee samalla mustapapupihvien taikina. Laita sämpylät ja pihvit uuniin. Itketä munakoiso. Tee sen jälkeen dippi. Paista itketyt munakoison viipaleet pannulla öljyssä. Leikkaa tomaatit viipaleiksi.

Kokoa hampurilaiset haluamallasi tavalla.





Mustapapupihvit


1 tlk säilöttyjä mustapapuja

1 sipuli kuullotettuna

valkosipulia maun mukaan kuullotettuna

1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita

0,5 dl auringonkukansiemeniä

0,5 dl oliiviöljyä

ripaus chilijauhetta

1 tl kurkumaa

0,5 tl paprikajauhetta

0,5 rkl korianterijauhetta

0,5 tl juustokuminaa

suolaa ja pippuria



Kaada mustapavut siivilään ja valuta ylimääräinen neste pois. Leikkaa sipulit ja kuullota niitä hetki pannulla. Kaada mustapavut monitoimikoneeseen ja lisää kaikki muut ainesosat joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi.

Pyörittele massasta neljä pihviä ja laita ne leivinpaperilla vuoratun pellin päälle. 
Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti