Reseptiarkisto

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Lehtikaalisipsit

Pakko oli itsekin kokeilla tätä trendikästä reseptiä. Lehtikaalihan on tämän hetken trendivihannes. Lehtikaalissa on paljon rautaa, C-vitamiineja sekä karoteenia, kalsiumia ja proteiinia. Lehtikaalissa on myös paljon K-vitamiinia. Sipseistä tuli sen verran hyviä että teen niitä jatkossakin.






Lehtikaalisipsit


200 g suomalaista lehtikaalia

oliiviöljyä

suolaa ja pippuria oman maun mukaan



Revi lehtikaalista lehtiä. Pese ne ja kuivaa lehdet hyvin. Laita lehdet kulhoon ja lisää joukkoon loraus oliiviöljyä sekä mausteet. Laita sipsit leivinpaperilla vuoratun pellin päälle. Paista 150 asteessa 20-30 minuuttia. kääntele lehtiä puolessa välissä. Tarkkaile sipsejä etteivät pääse paistumaan liian tummiksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti