Reseptiarkisto

perjantai 23. lokakuuta 2015

Kidneypapukeitto

Nyt kun ilmat ovat viilenneet on kiva syödä taas lämpimiä keittoja. Tämä keitto on oikea terveyspommi joten jos flunssa on tuloillaan niin eikun vaan tätä keittoa tekemään.
Alkuperäisen ohjeen olen löytänyt go greenin sivuilta mutta olen muokannut reseptiä hieman.





Kidneypapukeitto



1 purkki valmiita kidneypapuja

100g tuoretta pinaattia

1 sipuli

4-5 valkosipulinkynttä

pala inkivääriä raastettuna

1 purkki luomu tomaattimurskaa

1l vettä

0,5dl sitruunamehua

2 tl currya

suolaa ja pippuria



Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota niitä kattilanpohjalla öljyssä. Lisää joukkoon tuore pinaatti sekä curry. Sekoita niitä minuutin verran.
Lisää vesi, tomaattimurska, sitruunamehu sekä inkivääri. Keitä kannen alla 10-15 minuuttia. Lisää kymmenen minuutin jälkeen joukkoon kidneypavut ja mausta suolalla ja pippurilla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti