Alkuperäisen ohjeen olen löytänyt go greenin sivuilta mutta olen muokannut reseptiä hieman.
Kidneypapukeitto
1 purkki valmiita kidneypapuja
100g tuoretta pinaattia
1 sipuli
4-5 valkosipulinkynttä
pala inkivääriä raastettuna
1 purkki luomu tomaattimurskaa
1l vettä
0,5dl sitruunamehua
2 tl currya
suolaa ja pippuria
Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota niitä kattilanpohjalla öljyssä. Lisää joukkoon tuore pinaatti sekä curry. Sekoita niitä minuutin verran.
Lisää vesi, tomaattimurska, sitruunamehu sekä inkivääri. Keitä kannen alla 10-15 minuuttia. Lisää kymmenen minuutin jälkeen joukkoon kidneypavut ja mausta suolalla ja pippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti