Reseptiarkisto

maanantai 16. helmikuuta 2015

Pikaruokana paistettua riisiä

Mitä tehdä ruuaksi kun jääkaappi näyttää melko tyhjälle? Pienen tutkinnan jälkeen jääkaapista löytyy kuitenkin rasiallinen keitettyä riisiä, muutama porkkana, inkivääriä, chiliä ja parsakaalia. Siihen kun lisätään vielä sipulia ja muutama valkosipulinkynsi niin ei voi tulla kun hyvää ruokaa!





Paistettua riisiä vihanneksilla



keitettyä riisiä

pari porkkanaa

kourallinen parsakaalia

pala inkivääriä

1 chili

1 sipuli

4 valkosipulinkynttä

1 muna

koristeeksi korianteria

suolaa ja pippuria

Pilko kaikki vihreät leikkuualustalla. Wokkaa porkkanat ja parsakaali pannulla tai keitä ne vedessä. Lisää pannulle pilkottu sipuli, valkosipulin kynnet, pala inkivääriä sekä chili. Lisää keitetty riisi. Jos wokkaat pannulla porkkanat ja parsakaalin niin lisää muut ainekset joukkoon siinä vaiheessa kun ne ovat jo melko pehmeitä. Jos päätit keittää ne niin sekoita valmiit ainekset joukkoon yhdessä riisin kanssa. Lisää lopuksi kananmuna ja paista sitä vähän aikaa. Mausta suolalla ja pippurilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti