Reseptiarkisto

tiistai 24. marraskuuta 2015

Jauhelihakastike ja tattaripasta

Nyt kun olen löytänyt tattaripastan kaupan hyllyiltä, niin oli pakko testata sitä jauhelihakastikkeen kanssa. Testiin meni suosittu Henri Alenin resepti ja hyväähän siitä tuli.





Jauhelihakastike tattaripastalla


400g kalkkunan jauhelihaa

1 purkki Mutti-tomaattimurskaa

1 sipuli

3 valkosipulinkynttä

0,6 dl oliiviöljyä

1 tl hunajaa

suolaa ja pippuria


1 paketti tattarimakarooneja



Kuullota hienonnettuja sipuleita ja valkosipuleita 10 minuutin ajan öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää joukkoon tomaattimurskasta puolet sekä hunaja. Anna kastikkeen hautua 10 minuuttia. Lisää sen jälkeen puolet tomaattimurskasta ja vettä 2 desilitraa. Hauduta kastiketta vielä vartin verran. Lisää joukkoon suolaa ja pippuria. Nosta kastike liedeltä ja lisää joukkoon oliiviöljy. Sekoita kastike keitettyjen tattarimakaroonien sekaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti