Makaroonilaatikko onnistui yli odotusten ja se jää meillä ruokalistalle jatkossakin!
Tomaattinen makaroonilaatikko
100g keskisen myllyn tattarimakarooneja
400g kalkkunanjauhelihaa
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
2 munaa
0,5 l kaurajuomaa
n. 1 dl vettä
vähän tomaattipyrettä
vähän tomaattimurskaa
suolaa ja pippuria
Kuori ja leikkaa sipuli ja valkosipuli pieneksi paloiksi. Laita tattarimakaroonit kiehuvaan veteen ja keitä niitä kolme minuuttia. Ruskista jauheliha ja lisää lopuksi joukkoon myös sipuli ja valkosipulit. Mausta jauhelihaseos suolalla ja pippurilla.
Sekoita kaurajuoman joukkoon kananmunat, vähän tomaattipyrettä, tomaattimurskaa sekä vettä. Lisää joukkoon hieman suolaa ja pippuria.
Laita voideltuun vuokaan makaroonit ja jauheliha. Lisää lopuksi munamaitoseos makaroonilaatikon päälle. Paista 200 astetta 45-50 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti