Reseptiarkisto

perjantai 25. marraskuuta 2016

Linssimureke

Tuhtia ja nopeatekoista kasvisruokaa! 






Linssimureke


2,5 dl punaisia linssejä keitettynä

2 sipulia

4 valkosipulinkynttä

1 tomaatti

2 munaa

1 dl kaurahiutaleita

puolet korianterinruukusta

1 tl garam masalaa

1 tl paprikajauhetta

0,5 tl korianterijauhetta

suolaa ja pippuria




Huuhtele linssit ja keitä ne ohjeen mukaan. Leikkaa sipulit pieneksi paloiksi ja kuullota niitä hetken verran pannulla.

Kun linssit ovat valmiit, kaada niistä ylimääräinen neste pois. Lisää sitten niiden joukkoon kaikki muut aineet.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan ja paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti